Uradni serviser in prodajalec:

Ysoft SafeQ

Upravljanje uporabnikov in stroškov

Najboljša rešitev za upravljanje okolja tiskanja, v katerega je vključenih več dobaviteljev.

ysoftsafeq-pic1

Upravljanje okolja za tiskanje, v katerega so vključeni številni tiskalniki različnih proizvajalcev, je lahko težaven in zamuden postopek. Rešitev YSoft SafeQ za pametno upravljanje tiskanja zagotavlja enoten sistem, ki olajšuje delo skrbnikom in uporabnikom v vašem celotnem okolju za tiskanje.
Rešitev YSoft SafeQ odpravlja potrebo po več programih, potrebnih za konfiguracijo in vzdrževanje tiskalnikov ter ustvarjanje poročil. YSoft SafeQ ponuja osrednji spletni
vmesnik za uporabnike in skrbnike, preprosta poročila, ki zajemajo vaše celotno poslovno okolje, oddaljeno podporo, ki je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, ter številne druge funkcije.
Z rešitvijo YSoft SafeQ boste optimizirali svoje okolje tiskanja, v katerega je vključenih več dobaviteljev, izboljšali storilnost in zmanjšali stroške.

En vmesnik za uporabnike in skrbnike za vaše celotno okolje tiskanja

Skrbnik vašega sistema za tiskanje s programom YSoft SafeQ uporablja en spletni vmesnik za konfiguracijo in upravljanje celotnega okolja za tiskanje, vključno z več vrstami multifunkcijskih tiskalnikov in drugih omrežnih tiskalnikov.
Skrbnik lahko preprosto konfigurira in uporabi nastavitve v vseh tiskalnikih v poslovnem okolju ter dodeli pravice posameznim uporabnikom in jih upravlja.

Obsežen nadzor in poročanje

V osrednji zbirki podatkov programa YSoft SafeQ so na voljo obsežne informacije o vseh opravilih tiskanja, kopiranja in optičnega branja v vaši organizaciji, vključno s podružnicami in pisarnami po svetu. S programom YSoft SafeQ je mogoče preprosto nadzorovati celotno okolje za tiskanje in ustvariti poročila za vodje oddelkov ter drugo vodstveno osebje.

Tiskanje kadar koli in kjer koli

Če okolje za tiskanje v vaši organizaciji, v katerega je vključenih več dobaviteljev, zahteva več programov, lahko uporabniki tiskajo samo z določenimi vrstami tiskalnikov
ali na določenih lokacijah. Funkcija gostovanja tiskanja v programu YSoft SafeQ odpravlja to težavo. Uporabniki lahko prek programa YSoft SafeQ preprosto pošljejo svoje
dokumente v čakalno vrsto tiskanja in jih natisnejo s poljubnim najbližjim tiskalnikom kjer koli v podjetju.

ysoftsafeq-pic2

Preprosta in enotna terminalska strojna oprema

Rešitev za upravljanje tiskanja YSoft SafeQ vključuje terminalsko strojno opremo, ki je bila zasnovana in proizvedena v skladu z našimi natančnimi specifikacijami
v prostorih družbe Y Soft. Ta terminalska strojna oprema omogoča uporabnikom preprosto upravljanje opravil tiskanja, kopiranja in optičnega branja neposredno v tiskalniku. Za okolja katera je vključenih več dobaviteljev, priporočamo YSoft SafeQ Terminal Professional, ki ga je mogoče uporabljati z vsemi vrstami tiskalnikov kateregakoli proizvajalca. Terminal Professional ponuja uporabnikom en znani vmesnik za upravljanje tiskanja v vseh tiskalnikih v organizaciji.

Oddaljena podpora

YSoft SafeQ omogoča neprekinjeno delovanje, saj je pomoč, ki zagotavlja, da je okolje za tiskanje uporabnikom na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, vedno na voljo. V primeru težav, ki jih skrbnik ne zna odpraviti, je takoj na voljo strokovna pomoč družbe Y Soft. Naši tehniki lahko oddaljeno dostopijo do vašega sistema in vam hitro ponudijo rešitev. Za dodatne informacije se obrnite na partnerja družbe Y Soft, ki vam bo pomagal izbrati raven podpore, primerne za vašo organizacijo.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas