Uradni serviser in prodajalec:

MYQ

myq-pic2

MyQ je izjemna tiskalniška rešitev, ki omogoča učinkovito upravljanje veliko tiskalniških opravil od obračunavanja tiskanja, varovanja različnih tiskalniških ali kopirnih opravil, on-line nadzor naprav, upravljanje skeniranja, upravljanje lokalnega tiskanja, do kreditnega obračunavanja in grafičnega poročanja. Kot edina tiskalniška rešitev na tržišču, ima MyQ vključen tudi servisni modul.

 

Osnovne funkcije

Kopiranje

Naprava ima nastavljeno blokado nadzornega panela in onemogočanje kopiranja brez prepoznave uporabnika. Takoj po uspešni prijavi uporabnika, se nadzorni panel odklene in vse funkcionalnosti kopiranja so omogočene. Po končanem kopiranju se uporabnik odjavi z elementom prepoznave število narejenih kpij pa se zapiše na njegov račun. Če se uporabnik pozabi odjaviti, po določenem času to stori sistem samodejno.

Neposredno tiskanje

Uporabnik lahko pošlje opravilo direktno na tiskalnik. Tiskalniško opravilo bo sistem obdelal in poslal na izbrani tiskalnik in zapisal število izpisani strani na uporabniški račun. Neposredno tiskanje je namenjeno samo kontroli količine izpisa in ne podpira ostalih naprednih funkcionalnosti, kot npr. varno ali zadržano tiskanje. Ta funkcionalnost tudi ne zahteva MYQ terminala za prepoznavo uporabnika.

myq-pic1

Varno tiskanje

Uporabnik pošilja opravila na tiskalnik. Tiskalniško opravilo bo sistem obdelal in shranil na strežniku. Opravilo bo na strežniku ostalo dokler se uporabnik ne bo prijavil na enem od tiskalnikov in zahteval izpis. Funkcionalnost varnega tiskanja zagotavlja tiskanje na kateremkoli tiskalniku, ki je vključen v sistem (poznano tudi kot “Follow me” tiskanje).

Upravljanje skeniranja

Funkcionalnost, ki opazno poenostavlja mrežno skeniranje preko večnamenske naprave. Po prijavi in skeniranju, se datoteka shrani v uporabnikovo mapo ali pa pošlje preko elektronske pošte na njegov naslov. Uporabniku ni treba vsakič znova nastavljati poti do mape ali iskati naslova e-pošte po imeniku.

 

Za podrobne informacije in brezplačno testno verzijo kliknite tukaj.

Podrobnejši opis proizvajalca MYQ…

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas