Uradni serviser in prodajalec:

Upravljanje tiskanja

Upravljanje tiskanja

Upravljanje tiskanja se začne z analizo realnega stanja v vašem podjetju, ki ji ponavadi sledi celotna oz. delna zamenjava naprav za bolj optimalni delovanje. Optimizacija naprav tako vašemu podjetju omogoča prihranek, ki je razviden v zmanjšanju stroškov tiskanja in kopiranja, hkrati pa se poveča tudi učinkovitost, saj se zaposleni lahko osredotočijo le na svoje delo.

Zmanjšanje stroškov tiskanja in varnost

Tiskanje in kopiranje je ob digitalizaciji del vsakodnevnih delovnih aktivnosti. Za učinkovito izvajanje je potrebno vzdrževanje dobrih navad uporabnikov ali spreminjanje na bolje. Pri tem si pomagajte z uporabo sistema za upravljanja multifunkcijskih naprav in tiskalnikov ne glede na proizvajalca. Naprave tako postanejo del upravljanja učinkovitosti in niso le stroškovno mesto. Ob uvedbi sistema imajo uporabniki običajno nekaj več dela, vendar se nove delovne navade kmalu utrdijo in pripeljejo do večanja učinkovitosti in rednih prihrankov skozi vsa prihodnja leta.

Občutni prihranki pri tiskanju

Cilj upravljanja tiskanja je enostavnejše oddaljeno upravljanje naprav in vzdržnost stroškov. Sistem je odlična podlaga za identificiranje odstopanj pri uporabi in reorganizacijo dela. Sistem lahko zmanjša odvečno tiskanje za kar 30–50 % in s tem dolgoročno niža stroške.

Sistem za upravljanje tiskanja je nameščen centralno in komunicira z uporabniškimi vmesniki sodelavcev, tiskalniki in multifunkcijskimi napravami. V osnovi omogoča statistiko tiskanja, kopiranja in skeniranja, iz katere se generira poročila o uporabi.

Neželeno uhajanje dokumentov pri tiskanju ali kopiranju naj danes postane preteklost

Z upravljanjem tiska učinkovito poskrbite tudi za varnost, predvsem pri dostopu do datotek. Skrb, da je izvajanje del varno in skladno s politiko podjetja, je stalnica, s preprosto rešitvijo pa jo rešite za vedno. Tehnologija je vezana na posamezno napravo in omogoča, da prepove določeno tiskanje ter zagotavlja sledljivost tiskanja.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas