Uradni serviser in prodajalec:

Servis Konica Minolta in Kyocera tiskalnikov

Natančen servis in popravilo naprav

Z rednim vzdrževanjem, za katerega bomo poskrbeli kot uraden servis tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, zagotavljamo brezhibno delovanje vaših multifunkcijskih naprav in tiskalnikov. Nudimo servis tiskalnikov znamke Konica Minolta in Kyocera. Imamo že več kot 30 let izkušenj na tem področju, zato servis tiskalnika opravimo hitro in kvalitetno, da je vaše poslovanje spet brezskrbno. Naj vas nujno potreben servis fotokopirne naprave ne zaustavlja. Odzovemo se tudi v nujnih primerih, da posel teče nemoteno.

Izvajamo redne načrtovane servise skupaj z vami

Servis Konica Minolta in servis Kyocera tiskalnikov pri nas poteka po certificiranem postopku, potrjenem iz strani proizvajalcev, kjer preverimo celotno delovanje naprave, odpravimo mehanske in programske napake ter zagotovimo, da so vsi deli, ki so pod visoko mero obrabe funkcionalni. Seveda vam ob tem tudi svetujemo, kako najbolj optimalno ohranjati vaš tiskalnik. Kadar se z nami odločite za najem tiskalnikov, pa zagotavljamo celotno podporo in zamenjavo delov ob potrebi. Najem tiskalnika z nami ni kompleksen posel, hkrati pa vam z najemom lahko nudimo tudi izjemno kvalitetno storitev celostnega servisa.

Hiter servis tiskalnika – Tudi v nujnih primerih

V primeru nujnih posegov je odzivni čas naših tehnikov do dve uri (območje Ljubljane in okolice).
Za naročilo servisa lahko pokličete tel. št. 01/512 73 40, naročilo pošljete na e-naslov servis@anderwald.si, ali izpolnite spodnji obrazec:

    Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    Kontaktirajte nas