Uradni serviser in prodajalec:

Reference

V času,ko sem delal z vami sem bil zelo zadovoljem, tako s servisem, kot s prodajno službo. Moram pohvaliti serviserja Markota, ki nam je vedno šel na roke, ko smo potrebovali pomoč. Pohvaliti moram njegovo strokovnost, in njegov odnos do nas strank.

Franci Žvanut (Služba IT/ IT Department)
Hella Lux Slovenija d.o.o.
Z vašim servisiranjem smo zelo zadovoljni.

Iztok KrekLIP, d.o.o.,LJUBLJANA
Z veseljem Vam sporočam, da smo se glede na izkušnje pravilno odločili, ko smo izbrali vas kot dobavitelja naprave za tiskanje in razmnoževanje dokumentacije. Prav tako smo zelo zadovoljni z odzivnostjo Vaših sodelavcev pri dobavi potrošnega materiala in seveda s servisom – g. Primož, ki očitno zelo dobro razume, kako je, ko je nekaj nujno, stroj pa noče delat. Vsekakor nas lahko navedete kot zadovoljne uporabnike vaših uslug.

Branka Jereb, dipl. ing. (vodja projektive in konstrukcije)
Turboinštitut d.d.
Zelo sem (smo) zadovoljni z Vašimi storitvami.

Alojz Žehelj, (Vodja planiranja)
Litostroj E.I.
Občina Železniki ima že od leta 2007 sklenjeno pogodbo o najemu in vzdrževanju fotokopirnega stroja s podjetje Anderwald d.o.o. iz Ljubljane. Z njihovi uslugami smo zelo zadovoljni. Naj samo omenim, da so nam v času poplav prišli naredit servis in prinesli barvo takoj, ko smo poklicali (petek po 22.00 uri) in nam tudi donirali kopije za mesec oktober, za kar smo jim hvaležni. Sodelovati z Anderwaldom je lepo.

Lilijana Tolar (tajnica župana)
(Občina Železniki)
Naš posel je odvisen od tega, da vsak dan v zakonskem roku natisnemo in oddamo na sodišče vloge za naše kliente. Servis Anderwald je pomemben člen našega delovnega procesa, saj se nanj lahko zanesemo, da bodo naprave delovale brezhibno.

Mitja Pavčič Odvetniki
S podjetjem Anderwald d.o.o. imamo že nekaj letne izkušnje in smo z njihovim odzivov in opravljenim delom zelo zadovoljni.

Marjana – Inženiring IBT Ljubljana d.d.
S storitvami podjetja Anderwald d.o.o. smo bili vedno zadovoljni. Serviser se je naš klic “na pomoč” vedno hitro odzval, fotokopirni stroj kvalitetno popravil oz. opravil servis. Prav tako nam je svetoval pri nakupu novega fotokopirnega stroja, ko smo ga potrebovali.
Hvala lepa!

Andreja Novak, VIV d.o.o.
Z vašimi uslugami smo zadovoljni. Serviserji so prijazni in ustrežljivi, najbolj pomembno pa je, da odzivni čas ni predolg.
Alenka Kokalj, Občina Škofja Loka
Pohvalil bi še enkrat podjetje ANDERWALD d.o.o. ter seveda njihovo prijazno osebje,saj smo vsak mali problem oz. okvarico na fotokopirnem stroju rešili telefonsko,saj se naše podjetje ukvarja z podobno branžo in nam poseg v takšne naprave ni tuj,v kolikor pa smo ga pripeljali na servis, je bil le ta popravljen v zelo kratkem času.
Omenim naj še da uporabljamo pri vas kupljen rabljen starejši fotokopirni stroj, ki nam že sedmo leto odlično služi.

Matjaž CAR & HIFI d.o.o.
Takšnih poslovnih partnerjev si samo želimo

Majda Klobasa AGRFT
S strojem smo izredno zadovoljni saj nimamo nobenih težav. V kolikor se pokaže kakšen problem, ga vaši serviserji takoj odpravijo. Vaše sprotno oz. tekoče vzdrževanje stroja nam omogoča tekoče delovanje brez nepotrebnih skrbi.

Janko Parfant (dir.) Kapitol Nepremičnine d.o.o.
V vseh letih je bilo naše medsebojno sodelovanje korektno in zadovoljivo, kar gre pripisati sposobnemu vodstvu in strokovno usposobljenim serviserjem. Kakovost in hitrost opravljenih del je na zavidljivi ravni in naša želja je da bo tako tudi v bodoče.

Srečko Antolašič – Aero-Polyplast d.o.o.
Z vašimi uslugami smo zadovoljni, vaši serviserji prihajajo hitro in delo opravijo kvalitetno.

DIPRO, Srečko Kozamernik s.p.
S podjetjem Anderwald sodelujemo že 3 leta. Njihove usluge so zelo profesionalne in hitre.
Morebitnim težavam se odzovejo v najhitrejšem možnem času. Pohvalila bi serviserja in kontaktno osebo g. Aleša za njuno potrpežljivost in prijaznost.

LP. Amanda Zupanc, A+ IZOBRAŽEVANJE

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas