Uradni serviser in prodajalec:

NAS strežniki

NAS strežnik hrani datoteke in podatke, ti pa so srce IT transformacije in uresničevanja poslovnih priložnosti. V manjših delovnih okoljih olajšujejo aktivnosti. V domačem okolju utrjujejo veselje z enostavno dosegljivimi spomini. Izberite NAS strežnik mi pa vam bomo svetovali kateri je najboljši.

Priporočeni izdelki

Filtriranje produktov

Tip

Format

Kopiranje

Skeniranje

Tiskanje

Naziv
PMO*
Hitrost
Format
Tiskanje
Kopiranje
Skeniranje
Cena
Synology NAS strežnik za delovne skupine - primer DS-218
-
-
-
240,00
292,80 z DDV
Top izbira
Prikaz vseh 4 rezultatov
* PMO predstavlja priporočeno mesečno obremenitev v tisočih.


Sodobni NAS strežnik izkorišča vse prednosti sodobnih tehnologij, da omogočajo podjetjem in domačim uporabnikom zanesljive in dostopne poti za centraliziranje shrambe podatkov in datotek, slik, posnetkov, dokumentacije,….

Poenostavljajo varnostno kopiranje (backup), deljenje in sinhronizacijo datotek preko različnih platorm in dostopnost podatkov kadarkoli, od koderkoli in s katerekoli naprave.

NAS strežnik pomeni Network-attached storage (mrežni disk) kar pomeni hrambo in dostop do podatkov, datotek ipd. na podlagi datotečnega protokola kot sta SMB, NTFS.

Synology NAS strežniki so narejeni v izvedbah samostoječe različice (DiskStation – DS) izvedbe za strežniške omare (RackStation – RS). Obe sta v različnih konfiguracijah. Nabor zadovolji zahteve velikih, srednjih in malih podjetij, delovih skupin, domačih pisarn in domačih uporabnikov.

Vsem je skupna zanesljivost, večnamenskost in ekološka prijaznost. Izdelki se razlikujejo glede na zmogljivosti in velikost prostora za hrambo, vse pa poganja nagrajeni operacijski sistem DSM.

DSM – DiskStation Manager (DSM)
Napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Je več kot le način hrambe podatkov. Ponuja bogato paleto storitev in programov tako za zabavo v domačem okolju kot tudi za izboljšanje učinkovitosti v podjetju.
Ima širokim nabor aplikacij, ki so na voljo vsem, tako domačim uporabnikom, kot tudi podjetjem vseh velikosti, v centru za prenos programskih paketov (Package center), ki je dosegljiv znotraj operacijskega sistema DSM.

 

SERIJE:

Serija J – za domačo uporabo in domače pisarne, manjše zahteve
Vaš privatni oblak, enostavno deljenje datotek, pretakanje večpredstavnostnih vsebin in brezhibno shranjevanje podatkov. Ni možnosti nadgradenj.

Serija Value – da manjše skupine in dom, srednje zahteve
Idealno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Lahko izberete model, ki omogoča nadgraditev RAM-a ali priključitev zunanje enote za dodatne diske.

Serija + (Plus) – srednja in večja podjetja, večje zahteve
Za visoko zmogljive in podatkovno intenzivne naloge. Zasnovana za šifriranje in razširljivost. Skoraj vsi modeli imajo več mrežnih priključkov in možnost priključitve enote za dodatne diske. Vsem je mogoče nadgraditi spomin RAM.

Serija FS in XS – za večja podjetja in najzahtevneje potrebe
Zanesljiva oprema za napredne podatkovne in aplikacijske zahteve. Zasnovano za zahtevne naloge. Optimizirano za virtualizacijska okolja. Imajo posebne razširitvene porte za še hitrejšo povezavo razširitvenih modulov.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas