Uradni serviser in prodajalec:

Namizni skenerji

Iščete najbolj primeren namizni skener oziroma čitalec dokumentov? Oglejte si razrede skenerjev priznanih proizvajalcev Plustek ali CZUR. Omogočamo vam tudi namestitev, integracijo v vaše okolje, uporabniško pomoč in tehnično podporo.

Priporočeni izdelki

Plustek eScan
35
40/min
A4
599,00
730,78 z DDV
Plustek SmartOffice skener
Plustek SmartOffice
120
160/min
A4
TOP CENA
Filtriranje produktov

Tip

Format

Kopiranje

Skeniranje

Tiskanje

Naziv
PMO*
Hitrost
Format
Tiskanje
Kopiranje
Skeniranje
Cena
Plustek eScan
35
40/min
A4
599,00
730,78 z DDV
Plustek SmartOffice skener
Plustek SmartOffice
120
160/min
A4
TOP CENA
Prikaz vseh 3 rezultatov
* PMO predstavlja priporočeno mesečno obremenitev v tisočih.

Plustek je globalni ponudnik imaging rešitev, ki oblikuje, proizvaja in trži širok izbor dokumentnih skenerjev in tehnologij za inteligentno procesiranje in avtomatizacijo dokumentov. S Plustekom imate ključno pomoč pri digitalizaciji dokumentov, ki vam omogočajo obvladovati ali razvijati vaše aktivnosti.
Plustek na novo definira dobre izkušnje boljšega luščenja podatkov za pospeševanje digitalne transformacije, širjenje obzorja v vaše podatke.

 

CZUR = Tehnični in poslovni profesionalec zmanjševanja neučinkovitosti skeniranja.
Proizvajalec CZUR je kot inovator in izumitelj pametnega knjižnega skenerja zavezan razvoju in oblikovanju skenerjev, ki lahko klasična delovna opravila preoblikuje v moderno delovno aktivnost. Prepričani smo, da ta tehnologija in oprema omogočata občutno bolj priročno skeniranje in procesiranje raznih knjižnih, revijalnih, spetih in drugih gradiv, ki jih ni mogoče hitro in učinkovito skenirati na ploščatem/namiznem skenerju ali avtomatskem podajalcu multifunkcijskih tiskalnikov… CZUR rešuje skeniranje na področjih, ki so bila prej spregledana.
CZUR ima v svojem naboru pametne pisarniške skenerje, programsko opremo, strojno opremo, umetno inteligenco in oblačne storitve. Povezuje jih za v brezšivne delovne tokove. Prisotni so na vseh kontinentih sveta, prepoznani v učinkovitosti in nagrajeni za odličnost oblikovanja in priročnosti skenerjev.

Sporočite zanimanje, da vam pripravimo ugodno ponudbo najbolj primernega modela.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas