Uradni serviser in prodajalec:

Potrošni material

Potrošni material za tiskalnike in multifunkcijske tiskalnike, kot so tonerji, posode za odpadni toner (waste toner box), katruše dobite pri nas po zelo konkurenčnih cenah za vse svetovno priznane blagovne znamke.

Barvne naprave uporabljajo štiri tonerje:

 • črna (K, black)
 • modra (C, cyan)
 • škrlatno rdeča (M, magenta)
 • rumena (Y, yellow)

Kupujete jih ločeno, vsakega posebej po potrebi. Predlagamo nakup originalnih tonerjev, saj boste s tem pridobili kvalitetne izpise, imeli manj okvar tiskalnikov, manj servisnih posegov in kar je najpomembnejše, daljšo življenjsko dobo naprav.

Marsikatera laserska naprava uporablja tudi posodo za odpadni toner (Waste Toner Box, WTB) kamor se odvaja odvečen barvni prah. Posoda je izredno pomembna, da jo imate vedno na zalogi.

Vsak naš kupec potrošnega materiala lahko poleg dobre cene pridobi tudi možnost proaktivnega sistema avtomatskih dobav potrošnega materaiala. Z njim poskrbimo, da se toner odpremi k vam avtomatsko in pravočasno na zalogo po ugodnih pogojih in brez naročanja, brez klicanja, brez čakanja, brez spremljanja nivoja tonerjev.

 


Vam kdaj zmanjka tonerjev ali kartuš v multifunkcijskih napravah ali tiskalnikih in nimate rezervne na zalogi?

Seveda se to zgodi in se naprava ustavi. Ustavi se delo, prekinjene so aktivnosti, porabljate čas za tiskanje na drugo napravo in hkrati rešujete nabavo novega tonerja v čim krajšem času.

Zaupanja vredne tonerje ali kartuše imate z ekipo Anderwald vedno predčasno in pravočasno na zalogi pri vas za menjavo, ko jih bo zmanjkalo.

Vključite naprave v proaktivni sistem avtomatskih dobav tonerjev ali kartuš!

Vključenost v proaktivni sistem dobav tonerjev pomeni:

 • sistem le impulzno beleži izključno nivo tonerjev in število izpisov,
 • avtomatsko zaznavanje nizke količine tonerjev in kartuš,
 • proaktivno sproži postopek zagotovitve tonerja (avtomatska dobava po dogovorjenih pogojih ali po ponudbi),
 • sistem na noben način ne beležiti vsebine, načina uporabe naprave, kdo jo uporablja.

Ključne koristi:

 1. nimate zalog tonerjev,
 2. vedno pravočasne zaloge tonerjev,
 3. nimajo dolgo ustavljenih naprav, ker bi čakali nov toner,
 4. ne izgubljajo časa in živcev za neplanirano čim hitrejšo naročanje tonerja.

Pogosto zastavljena vprašanja:

 1. Koliko sistem stane? Le 1,5 eur+ddv / napravo / mesec.
 2. Ali so lahko v sistemu različni proizvajalci naprav? Da. Naprave vseh priznanih proizvajalcev so lahko vključene v sistem.
 3. Kako deluje? Naprava naj bo priključena na računalniško omrežje (žično ali brez žično). Le na en računalnik pri vas je nameščen mali in varen spletni servis. Servis enkrat dnevno le impulzno zabeleži nivoje tonerjev in število izpisov in skenov.
 4. Je v skladu z določili GDPR (Global Data Protection Regulation)? Da, sistem spremljanja je v skladu z določili GDPR. Ne zajema nobenih podatkov o uporabi naprave, procesih, uporabnikih ali osebnih podatkov. Zajema le minimalno potrebne podatke naprave za zagotavljanje pravočasnega zaznavanja potreb za tonerje.

 

Sporočite nam potrebo po tonerjih, kartušah ali za proaktivni sistem avtomatskih dobav po ugodnih cenah.

  Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  Kontaktirajte nas