Uradni serviser in prodajalec:

Nekaj pomembnega glede varnosti dokumentov, kar bi morala biti zelo pomembna točka za mala in srednje velika podjetja

15.01.2024 anderwald

Kibernetska nevarnost za mala in srednja podjetja v povezavi z nedigitaliziranimi dokumenti 📄 lahko predstavlja resno tveganje.

〰 Zakaj?
Nedigitalizirani dokumenti so bolj dovzetni za izgubo, poškodbo ali nepooblaščen dostop.

〰 Kaj se lahko zgodi?
Pomanjkljiva varnost lahko vodi v izgubo zaupnih podatkov, finančno škodo in ogrožanje ugleda podjetja.

〰 Kaj narediti za naslednji korak v podjetju?
Pravilna digitalizacija dokumentov omogoča boljšo zaščito pred krajo podatkov, lažje sledenje dostopu, ter učinkovitejše upravljanje in varovanje informacij.

〰 Kakšno je priporočilo?
Mala in srednja podjetja bi morala posvetiti večjo pozornost varnostnim praksam, vključno z rednim varnostnim kopiranjem digitaliziranih podatkov, uporabo gesel, šifriranjem in zavedanjem zaposlenih o tveganjih kibernetskih napadov.
Posel je lahko zapleten, tiskanje, skeniranje, kopiranje in delo z dokumenti pa naj bo enostavno z našo pomočjo Anderwald d.o.o.

〰 Kdaj začeti razmišljati o rešitvah?
Ko boste razmislili o tem, kako lahko nastale težave škodujejo vašemu podjetju in kaj vam lahko to povzroči, boste prišli do odgovora, da čakati predlogo ni najbolj pametna odločitev.

〰 Kdo lahko pomaga?
V podjetju Anderwald d.o.o. vam bomo z veseljem prisluhnili pri vaših enostavnih ali zahtevnih vprašanjih in vam skupaj z vami pomagali poiskati rešitev.

Pa srečno in predvsem varno pri vaših multifunkcijskih napravah, ter vaših pomembnih dokumentih.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas