Uradni serviser in prodajalec:

Laserski tiskalniki

Najem laserskega tiskalnika vrhunskih blagovnih znamk

Najem laserskega tiskalnika vodilnih svetovnih proizvajalcev japonskih znamk Konica Minolta ali Kyocera oplemeniti vaš delovni prostor in predvsem proces. Zagotavljamo vam vrhunsko kvaliteto in nizke cene izpisov, ter tiskalnike z dolgimi življenjskimi dobami. Na izbiro imate tiskalnike za poslovno rabo in tudi domačo uporabo.

Najem laserskega tiskalnika je pomembna stroškovna in delovna odločitev zato si vzamemo čas za resno presojo lastnosti in učinkov. Svetujemo pri izbiri ustreznega tiskalnika za vaše potrebe oziroma za konkretni delovni proces. Izbira pravilnega modela je ključnega pomena za dobro delovanje brez zastojev in dolgo življenjsko dobo naprave.

Servisna služba je strokovno in tehnično podkovana. Izvaja pomoč pri odpravi težav preko telefona, osebno z obiskom tehnika ali preko povezave z vašim računalnikom, v kolikor je to mogoče.

 

Sporočite zanimanje s par osnovnimi podatki:

Pripravili vam bomo izbor in ponudbo.

Po želji vam bomo tudi svetovali pri izbiri in po potrebi pripravili tudi primerjave.

    Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    Kontaktirajte nas