Uradni serviser in prodajalec:

Multifunkcijski laserski tiskalniki

Najem multifunkcijske naprave

Vedno več podjetij se namesto nakupa odloča za najem multifunkcijske naprave, ki združuje tiskalnik, fotokopirni stroj, optični čitalnik in napravo za faksiranje. Multifunkcijska naprava, ki vse to združuje, je tako najbolj optimalna rešitev, ki v vaši pisarni poskrbi za vse delovne procese.

Ker so cene kakovostnih multifunkcijskih tiskalnikov precej visoke, lahko za mnoga podjetja tovrsten nakup predstavlja precejšen strošek. V stroške, povezane s tiskanjem, niso všteti le stroški potrošnega materiala ter vzdrževanja, mednje lahko prištejemo tudi stroške skladiščenja potrošnih materialov, elektrike, nabavne službe ter vseh zaposlenih v oddelku IT-ja, ki nudijo podporo celotnemu podjetju. Prav zato je najem multifunkcijske naprave izvrstna rešitev, saj za vse poskrbimo mi namesto vas.

Z najemom pridobite določeno fleksibilnost in prednost pri samem izboru multifunkcijskih tiskalnikov. V pogodbi o najemu je določena cena najemnine in cena izpisa A4 za napravo in to so vaši edini mesečni stroški s samo napravo, brez skritih stroškov, pasti in drobnega tiska.

Ponujamo najem kvalitetne in zanesljive multifunkcijske naprave Kyocera in Konica Minolta. Za najem multifunkcijske naprave imate na izbiro naprave formata A3/A4 in le A4 ter dodatno opremo po izbiri, ki jo potrebujete za svoje delo v malem, srednjem ali velikem delovnem okolju.

 

Sporočite zanimanje s par osnovnimi podatki:

Pripravili vam bomo izbor in ponudbo.

Po želji vam bomo tudi svetovali pri izbiri in po potrebi pripravili tudi primerjave.

    Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

    Kontaktirajte nas