Uradni serviser in prodajalec:

Najem tiskalnikov ali multifunkcijskih naprav

Konica Minolta nabor

Kako se odločite, kateri model boste izbrali za najem tiskalnika ali multifunkcijskih naprav?

Torej imate nalogo, da poiščete najem multifunkcijske naprave ali tiskalnika za podjetje ali delovno skupino. Na spletu ste nekoliko pogledali in morda že govorili z nekaj dobavitelji. Nadaljnje iskanje pa je večinoma zelo težavno zaradi množice znamk in modelov, različnih lastnosti in zmožnosti, ter skoraj neprimerljivih načinov predstavitve/ponudb.

Veliko vprašanje je, kako izbrati pravi model najem tiskalnikov ali multifunkcijskih naprav. Pomagamo vam z nekaj ključnimi izhodišči:

 1. Vaše poslovne zahteve.
 2. Dolgoročni stroški.
 3. Storitev podpore, pomoči, servisa, popravil ipd.
 4. Enostavnost uporabe in preproste namestitve / integracija v vaš sistem dela.
 5. Rabljena ali nova naprava.
 6. Uporabniške izkušnje, priporočila in ocene drugih.
 7. Vpliv na okolje.

Kyocera nabor

Izbira najema je pomembna stroškovna in operativna odločitev zato bi si radi vzeli čas za resno presojo možnosti. Najbolj pomembna pa je prepričanost v pravi izbor naprav za najem.
Ne ugibajte o pomembnih lastnostih in potrebnih storitvah najema. Dogovor zaupajte nam, ekipi specialistov s 30 letnimi izkušnjami.

 

Sporočite nam nekaj osnovnih podatkov in strokovno vam bomo svetovali:

Pripravili vam bomo izbor in ponudbo. Po želji vam bomo tudi svetovali pri izbiri in po potrebi pripravili tudi primerjave.

  Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  Kontaktirajte nas