Uradni serviser in prodajalec:

Kyocere TASKalfa so serija leta 2022 na podlagi priznanja DataMaster Lab

18.08.2022 anderwald

Nagrado »Serija leta« laboratorija DataMaster Lab je za leto 2022 prejela linija A3 barvnih večfunkcijskih naprav TASKalfa. Njen namen je prepoznati najboljše večfunkcijske tiskalnike (MFP), ki so danes na voljo.

Nagrada za najboljšo serijo večfunkcijskih naprav leta je pomembna nagrada. Predstavlja dodatno možnost, kako pomagati uporabnikom izbiro prave opreme brez skrbi in da uresničite pričakovanja. DataMaster Lab testira opremo za tiskanje od leta 2009. Kot poznavalci trga se zavedajo, kaj potrebujete in kako razlikovati med izdelki na trgu pisarniške opreme.

Vse barvne večopravilne naprave Kyocera serije TASKalfa A3 se ponašajo z visoko kakovostno zasnovo in izdelavo naprav ter enako kakovostnim intuitivnim vmesnikom. Naprave imajo visoko kakovost izdelave in zanesljivost – od bobna z dolgo življenjsko dobo, zunanjosti brez kablov, do predalov z mehkim zapiranjem.

Postopek vrednotenja DataMaster Laba je podroben in v celoti temelji na analizah specifikacij in rezultatih testov iz lastnega neodvisnega laboratorija.

Nagrajene so:
– Kyocera TASKalfa 2554ci…
– Kyocera TASKalfa 3554ci…
– Kyocera TASKalfa 4054ci…
– Kyocera TASKalfa 5054ci
– Kyocera TASKalfa 6054ci
– Kyocera TASKalfa 7054ci

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas