Uradni serviser in prodajalec:

Kyocera je prejela priznanje BLI Keypoint Intelligence za A3 linijo leta

19.03.2024 anderwald

Kyocera je prejela 12 nagrad Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint Intelligence, vključno z nagrado za A3 linijo leta 2024 in nagrado BLI 2024-26 za najbolj barvno konsistentno blagovno znamko večopravilnih naprav A3.

Kyocera Document Solutions Europe, eno vodilnih svetovnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti je prejela 12 nagrad Buyers Lab (BLI) 2024 Keypoint Intelligence, vključno z nagrado za A3 linijo leta 2024 in nagrado BLI 2024-26 za najbolj barvno konsistentno blagovno znamko večopravilnih naprav A3. Ta priznanja poudarjajo trajno zavezanost podjetja k ponudbi zanesljivih, visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki strankam omogočajo učinkovito delo z dokumenti.

Nagrada za A3 linijo leta 2024, ki jo podeljuje Keypoint Intelligence, vodilno podjetje za tržne raziskave, je bila podeljena po temeljitem testiranju celotne linije A3 naprav Kyocera. Naprave so med testiranjem pokazale vrhunsko zmogljivost, strokovnjaki Keypoint Intelligenca pa so ugotovili dosledno visoko zanesljivost, enostavnost uporabe in kakovost izpisov.

Raziskovalci podjetja BLI Keypoint Intelligence so še posebej opozorili na lastnost Kyocerinih naprav A3, ki prazne kartuše črnega tonerja ponovno uporablja kot posode za odpadni toner.

Ta nagrada kaže na širok Kyocerin portfelj izdelkov A3, ki lahko izpolnjujejo in presegajo zahteve hibridnih delovnih okolij. »Počaščeni smo, da smo prejeli to prestižno priznanje za našo linijo naprav A3,« pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe. »V Kyoceri smo ponosni na to, da smo pravi inovatorji. Razvijamo vrhunsko tehnologijo, katere namen je izpolnjevanje zahtev naših uporabnikov. Zadnje priznanje nas navdihuje, da ciljamo še višje.«

Kyocera je prejela tudi nagrado za za najbolj barvno konsistentno blagovno znamko večopravilnih naprav A3 za obdobje 2024–2026. Ta nagrada upošteva rezultate analize konsistentnosti barv v zadnjih petih letih. Rezultati so pokazali, da so naprave Kyocera zanesljive in vzdržijo preizkus časa, njihova barvna kakovost pa ostaja nespremenjena v celotnem življenjskem ciklu. To pomeni, da so se naši kupci odločili za naložbo v napravo, ki bo v prihodnjih letih delovala na dosledno visoki ravni.

Poleg tega je Keypoint Intelligence nagradil Kyocero tudi z nagradami Pick Awards 2024 za naslednjih 10 naprav: TASKalfa 4054ci, TASKalfa 5054ci, TASKalfa 6054ci, TASKalfa 7054ci, TASKalfa MZ3200i, TASKalfa MZ4000i, TASKalfa 4004i*, TASKalfa 5004i, TASKalfa 6004i, TASKalfa 7004i.

Podjetja morajo biti v sodobnem poslovnem okolju zmožna opravljati vsakodnevne operacije ne glede na dejavnike, ki lahko negativno vplivajo na potek dela. Zato zahtevajo zanesljivost svojih tiskalnih naprav, pa tudi hiter čas izpisa, kakovostne zaključke in možnost tiskanja v več formatih. Le tako lahko podjetja ostanejo v konkurenčni prednosti in izpolnjujejo stroge časovne roke v hitrem in intenzivnem poslovnem svetu sodobnega časa.. Tiskalniki Kyocera ponujajo vse to in še več, kar poudarjajo priznanja Keypoint Intelligence.

Kyocerine naprave so uporabniku prijazne, enostavne za vzdrževanje in izpolnjujejo vedno večje potrebe uporabnikov. Zasnovane so tako, da zmanjšajo izpade in povečajo produktivnost, znižajo porabo energije in optimizirajo delovne tokove. Ti dejavniki so pomembnejši kot kdaj koli prej, saj cene energije naraščajo, hkrati pa se povečuje pritisk za trajnostni pristop in varovanje okolja. Predanost izpolnjevanju nenehno spreminjajočih se potreb Kyocerinih strank je letos prispevala k nagradam Pick Awards.

Ustanovitelj Kyocere, dr. Kazuo Inamori, je nekoč dejal: “Tisti, ki ciljajo visoko, bodo poželi velik uspeh.” Letošnje nagrade BLI so dodaten dokaz trajnega vpliva teh besed, ki še naprej služijo kot vodnik za Kyocerino upravo in vodijo njen pristop k ustvarjanju novih, inovativnih rešitev za svoje uporabnike.

Več o tiskalnikih Kyocera, pa si poglejte preko povezave https://www.anderwald.si/prodajni-program/kyocera-tiskalniki/

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas