Uradni serviser in prodajalec:

Kyocera imenovana za glavnega igralca v raziskavi IDC MarketScape

06.07.2022 anderwald

Priznanje je prejela na področju upravljanih tiskalniških storitev v oblaku (MPS – Managed Print Services) in tiskanja v razpršenem delovnem okolju.

Japonska korporacija Kyocera Document Solutions Inc. je objavila, da je bila prepoznana kot glavni igralec v dveh poročilih IDC MarketScape in sicer:
– Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment in
– Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022

Ocene temeljijo na metodologiji IDC MarketScape za ocenjevanje izdelkov in storitev prodajalcev na ustreznih področjih ter analiziranje zmogljivosti vsakega prodajalca za izpolnjevanje spreminjajočih se potreb strank zlasti v zadnjem času vse bolj decentraliziranem delovnem okolju.
»Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment *1« se osredotoča na pogodbene storitve tiskanja v oblaku, kot je MPS za upravljanje naprav za tiskanje v podjetju, »Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment *2« pa ocenjuje izdelke in storitve, ki podpirajo delovne tokove dokumentov in nalog tiskanja v podjetjih, kjer zaposleni delajo tako v pisarnah kot tudi od doma ali na poti.
Poleg zagotavljanja tiskalnikov in večfunkcijskih naprav z izjemno okoljsko in gospodarsko učinkovitostjo ter različne programske opreme, ki povečuje varnost ali omogoča operativno integracijo, kot sta zajem in upravljanje dokumentov, Kyocera krepi rešitve ECM – Enterprise Content Management / CSP – Content Services Platform, ki omogočajo celovit nadzor in uporabo informacij v celotnem podjetju.

Na podlagi te široke palete rešitev je bila Kyocera prepoznana kot znamka, ki zagotavlja najboljše storitve za spreminjajoče se potrebe strank, vključno z decentralizirano distribucijo nalog tiskanja v hibridnem delovnem okolju.
Zaradi sprememb v delovnih okoljih, ki iz tradicionalnih pisarn postajajo vse bolj razpršena, bo Kyocera še naprej zagotavljala strojno opremo, rešitve in storitve, ki bodo uporabnikom pomagale izboljšati produktivnost in se soočiti z vsemi izzivi.

*1 IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment, doc #US #US47337721, January 2022
*2 IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment, doc #US48596221, January 2022

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas