Uradni serviser in prodajalec:

Ključni informatiki, odločilni managerji, izjemen Bizhub C250i in tradicionalna NT konferenca 2019

27.05.2019 anderwald

Del ekipe Anderwald je obiskal eno najpomembnejših informacijskih konferenc v Sloveniji – Microsoft NT konferenco. Z velikim dežnikom, ki ga na srečo nismo potrebovali. Vreme je bilo namreč po primorsko lepo in dobrodošla zamenjava letošnjemu mokro hlademu maju. Popolno nasprotje hladnemu je bilo dogajanje na konferenci, tako po vsebini, družbi, dogajanju in novostih.

Ker smo ekipa dejanj, so nas zanimale informacijske rešitve za konkretne potrebe dokumentnega poslovanja ter praktično dokazane najboljše prakse tiskanja, optičnega zajemanja (skeniranje), prepoznavanja (OCR – Optical Caracter Recognition) ter razmnoževanja (kopiranje) povezanega v dokumentno poslovanje.

Najboljše stvari so (večinoma) tri:
1. Učinovitosti – z avtomatiziranjem potreb kot so samodejni dupleks (obojestransko tiskanje in kopiranje), samodejno odstranjevanje praznih strani (automatic blank page removal) , izdelava brošur.
2. Varnost – skozi vgrajene strojne in programske varnostne elemente.
3. Strošek – preko odgovornega ravnanja in uporabe naprav.

Kako Konica Minolta Bizhub C250i, nova multifunkcijska naprava, omogoča konkretno uresničevanje opisane trojice in s tem upravljanja z elektronskimi poslovnimi vsebinami in procesi poglejte na kratko tu: https://www.anderwald.si/konica-minolta-bizhub-c250i

Ekipa Anderwald

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas