M-Files - procesni dokumentni sistem

M-Files – Dokumentni sistem. Procesno delo z dokumenti. Skeniranje, prepoznavanje (OCR, meta podatki), razvrščanje, upravljanje, potrjevanje, spremljanje, integarcija v ERP, iskanje in arhiviranje.
TOP CENA
Povpraševanje

M-Files

Inteligentno procesno upravljanje dokumentov in poslovnih informacij.

M-Files je edina inteligentna platforma za upravljanje poslovnih informacij. Organizira skenirane dokumente glede na tip vsebine in lokacijo. Lahko se poveže z obstoječimi mrežnimi mapami, sistemi in arhivi. Vgrajena umetna inteligenca (AI) jih naredi inteligentnejše, saj M-Files samodejno kategorizira in varuje informacije.

Kako se z M-Files spremeni vaše obstoječe delo?
Vaše dokumente le poskenirate. Vse ostalo teče po vam lastnih in utečenih postopkih pregledovanja, dodeljevanja, potrjevanja, zaključevanja, arhiviranja. Torej resnično le položite dokumente na poljubne multifunkcijske tiskalnike ali skenerje in jih imate namesto po mizah, mapah, fasciklih ipd. v sistemu, na zaslonu računalnika od koderkoli, prenosni pametni napravi (pametni telefon, tablica,…).

Katere procese ali posamezne aktivnosti lahko digitalizirate?

in tudi upravljanje dokumentov, skladnost GDPR, dokumentacija izdelkov / storitev / rešitev, kvaliteta in skladnost s standardi, stroški.

Vaši procesi so lahko tudi popolnoma vam lastni (posebni). Temeljna prilagodljivost M-Files sistema vam bo omogočila, da se prejeti kupi dokumentov prelevijo v digitalitzirane in procesno obvladljive.

Z uporabo lahko začnete takoj. Uporabniški vmesnik je tak kot pri Windows / Office zato se ga uporabniki takoj navadijo. Že v nekaj tednih pa boste izkoristili večji del dogovorjenih funkcijonalnosti.

V preko 100 državah ima M-Files veliko število uporabnikov. Glede na to, da je M-Files priznan kot vizionar po raziskovalni in svetovalni hiši GARTNER, mu zaupajte tudi vi.

Sporočite zanimanje ali pa konketno področje za praktično predstavitev, demo, nasvet preko:
– e-pošte prodaja@anderwald.si,
– po telefonu 01 512 47 80, 01 512 73 40 ali
– preko spletnega obrazca…

Povpraševanje