Uradni serviser in prodajalec:

Scanner Vision

ScannerVision

SKENIRANJE NA VEČ DESTINACIJ Z ENIM DOTIKOM

Si predstavljate posledice izgube dokumentov, kot so pogodbe, projektne dokumentacije, načrti ali računi? V mnogih delovnih okoljih so časovno zamudna ročna opravila prevzem, obdelava, zaključevanje in arhiviranje pomembnih dokumentov. Pri tem so možne številne napake.

Izziv

  • Skeniranje dokumentov in ročno vnašanje opisnih podatkov v druge sisteme je časovno zamudno opravilo – Ali obstaja hitrejši način?
  • Vse preveč časa porabimo za iskanje napačno shranjenih dokumentov in s popravljanjem napak pri vnosih podatkov – Ali lahko odpravimo tovrstne napake in poslujemo bolj natančno?
  • Stroški, povezani z dokumenti, so veliki: pošta in kurirska služba, centralizirano skeniranje in hramba dokumentov – Ali lahko te stroške znižamo?

Uvedba inteligentnih dokumentnih rešitev lahko učinkovito prepreči možnosti za tovrstne napake. Rešitve ponujajo zajem dokumentov, s čimer zmanjšujejo tveganje, hkrati pa povečujejo operativno učinkovitost.

ScannerVision je rešitev za zajem, ki avtomatizira delovne tokove skeniranja dokumentov, tako imenovano vmesno programje (middleware) med multifunkcijskimi tiskalniki ali namiznimi skenerji in izbranimi destinacijami (omrežne mape, na e-maile, zaledno poslovno aplikacijo,…). Samodejno pretvarja dokumente in jih hrani na izbrane lokacije na osnovi prednastavljenih poslovnih pravil. Tako usmerja delovne tokove dokumentov in zagotavlja skladnost.

scanner-vison-pic1

 

Prednosti, ki jih prinaša ScannerVision:

  • Prihrani čas: Zajem, digitalizacija in hramba dokumentov z najmanjšim deležem ročnega dela.
  • Minimalno število napak: Avtomatizacija delovnih tokov in svetovanje ter vodenje uporabnikov zagotavljajo, da so dokumenti shranjeni na pravilen način in na pravo mesto za hiter priklic.
  • Zmanjšani stroški: Razpršen zajem zmanjšuje čas obdelave in obenem znižuje stroške pošiljanja in hrambe – prihranek na času in denarju, obenem pa izboljšana učinkovitost.

scanner-vison-pic2

Vaši procesi so lahko tudi popolnoma vam lastni (posebni). Temeljna prilagodljivost sistema ScannerVision vam bo omogočila, da se prejeti kupi dokumentov prelevijo v digitalitzirane in procesno obvladljive.

Sporočite zanimanje ali pa konkretno področje za praktično predstavitev, demo, nasvet preko:

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas