Uradni serviser in prodajalec:

M-Files

M-Files

M-Files je edina inteligentna platforma za upravljanje poslovnih informacij. Organizira skenirane dokumente glede na tip vsebine in lokacijo. Lahko se poveže z obstoječimi mrežnimi mapami, sistemi in arhivi, da so vam njihove vsebine dosegljive skozi enotno mesto v M-Miles. Vgrajena umetna inteligenca (AI) naredi dokumente inteligentnejše, saj M-Files samodejno kategorizira in varuje informacije.

M-files-pic1

Kako se z M-Files spremeni vaše obstoječe delo?

Vaše dokumente le poskenirate. Vse ostalo teče po vam lastnih in utečenih postopkih pregledovanja, dodeljevanja, potrjevanja, zaključevanja, arhiviranja. Torej resnično le položite dokumente na poljubne multifunkcijske tiskalnike ali skenerje in jih imate namesto po mizah, mapah, fasciklih ipd. v sistemu, na zaslonu računalnika od koderkoli, prenosni pametni napravi (pametni telefon, tablica,…).

Katere procese ali posamezne aktivnosti lahko digitalizirate?

m-files-pic2

…in tudi upravljanje dokumentov, skladnost GDPR, dokumentacija izdelkov / storitev / rešitev, kvaliteta in skladnost s standardi, stroški.

Vaši procesi so lahko tudi popolnoma vam lastni (posebni).Temeljna prilagodljivost M-Files sistema vam bo omogočila, da se prejeti kupi dokumentov prelevijo v digitalitzirane in procesno obvladljive.

Z uporabo lahko začnete takoj. Uporabniški vmesnik je tak kot pri Windows / Office zato se ga uporabniki takoj navadijo. Že v nekaj tednih pa boste izkoristili večji del dogovorjenih funkcionalnosti.

V preko 100 državah ima M-Files veliko število uporabnikov. Glede na to, da je po raziskovalni in svetovalni hiši GARTNER M-Files priznan kot vizionar, mu zaupajte tudi vi.

 

Sporočite zanimanje ali pa konkretno področje za praktično predstavitev, demo, nasvet preko:

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas