Pika je ali pa je ni. KYOCERINA pika pa ima kar 16 odtenkov!

In to je Multi-bit tehnologija v Kyocerinih tiskalnikih in multifiunkcijskih napravah.

Ko iščete tiskalnik z dobro kvaliteto barvnega tiska bodite pozorni na več kot le na najvišje mogoče število pik na inčo (dpi – dot per inch).

KYOCERIN tiskalnik z ločljivostjo 600 x 600 dpi opremljen z Multi-bit tehnologijo tiska slike resnično primerljive s tistimi z ločljivostjo 1.200 x 1.200 vendar bo za to porabil manj časa. KYOCERINE hitrosti tiska so tako ohranjene in se ne zmanjšujejo, kot pri drugih proizvajalcih. Oni morajo z ločljivostjo 1.200 x 1.200 dpi namreč bistveno počasneje tiskati, da odsežejo primerljivo kvaliteto.

Torej KYOCERA naredi več z manj in ne zmanjša hitrosti. 🙂

Mobilno tiskanje kot ste vi mobilni v službi ali v udobju doma

Že daljši čas mobilne naprave dopolnjujejo uporabnost informacijske tehnologije prenosnih ali stacionarnih računalnikov, tako v profesionalnem, kot tudi zasebnem življenju. Tako sodobno mobilno delovno mesto ali udobje domačega okolja potrebuje prilagojeno tehnologijo tiskanja. Zato je logična in razumljiva potreba po brezžični uporabi multifunkcijskih tiskalnikov.

Beri naprej

Ključni informatiki, odločilni managerji, izjemen Bizhub C250i in tradicionalna NT konferenca 2019

Del ekipe Anderwald je obiskal eno najpomembnejših informacijskih konferenc v Sloveniji – Microsoft NT konferenco. Z velikim dežnikom, ki ga na srečo nismo potrebovali. Vreme je bilo namreč po primorsko lepo in dobrodošla zamenjava letošnjemu mokro hlademu maju. Popolno nasprotje hladnemu je bilo dogajanje na konferenci, tako po vsebini, družbi, dogajanju in novostih.

Beri naprej

Kyocera TASKalfa 2553ci, 3253ci, 4053ci, 5063ci in 6053ci

Serija novih A3 barvnih večopravilnih naprav Kyocera TASKalfa je nadgradnja popularne serije TASKalfa. Naprave prinašajo vrsto novosti, ki izboljšujejo varnost sistema in podatkov ter omogočajo izboljšano učinkovitost in produktivnost uporabnikov. Zasnovana je na strojni platformi, ki je bila preizkušena že v obstoječih izdelkih TASKalfa. Za svojo kakovost jo je raziskovalna organizacija Buyers Lab (BLI) nagradila s priznanjem »Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave«.

Beri naprej