Uradni serviser in prodajalec:

Ali ste vedeli, da je tiskanje občutljivih dokumentov lahko tvegano, če nimate ustreznih varnostnih ukrepov?

12.02.2024 anderwald

Če tiskate račune, pogodbe, osebne podatke ali druge pomembne dokumente, se lahko soočite z izgubo podatkov, kršitvijo zasebnosti ali celo kazenskimi sankcijami, če pridejo v napačne roke.

Zato vam podjetje Anderwald d.o.o. ponuja rešitev: multifunkcijske tiskalnike, ki zagotavljajo varnost tiskanja na različne načine. Naši tiskalniki vam omogočajo:

  • Geslo, šifriranje, sledenje in brisanje podatkov, da zaščitite svoje dokumente pred nepooblaščenim dostopom, krajo ali izgubo.
  • Varno tiskanje brezžično ali prek spleta, da lahko oddaljeno dostopate do svojih dokumentov brez tveganja za okužbo z virusi ali zlonamerno programsko opremo.
  • Varno zajemanje dokumentov, ki se samodejno pošljejo v vaš elektronski dokumentni sistem ali drugo želeno lokacijo, da jih lahko shranite, urejate ali delite po svoji volji.
  • Visoko kakovost tiskanja, ki preprečuje neželeno kopiranje, spreminjanje ali ponarejanje vaših dokumentov, saj imajo posebne varnostne elemente, kot so vodni žigi, hologrami ali mikro besedila.

Naši tiskalniki so idealna rešitev za vse, ki potrebujejo varno tiskanje, saj vam nudijo hitrost, učinkovitost, prihranek in mirnost. Poleg tega vam nudimo tudi kakovosten servis, garancijo in ugodne cene.

Ne zamudite naše posebne ponudbe, zato pohitite z vprašanji glede vašega novega tiskalnika in si zagotovite svoj multifunkcijski tiskalnik še danes!

Na vaša vprašanja, smo vam pri Anderwald d.o.o. pripravljeni odgovoriti in vam pomagati poiskati najboljšo rešitev za vaše poslovanje.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kontaktirajte nas